Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλαμάτα | Αλλαγή καλύμματος θα γίνει στο "κλειστό" της Τέντας

Καλαμάτα | Αλλαγή καλύμματος θα γίνει στο "κλειστό" της Τέντας
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή του Δημάρχου και άλλων αιρετών του Δήμου, καθώς και στελεχών του, ενώ σ' αυτήν ελαβε μέρος και ο Γεώργιος Νικοκάβουρας, εκπρόσωπος της ΑΡΚΑ Σύνθεσις Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, αναδόχου του έργου: «Αντικατάσταση υλικού επικάλυψης γυμναστηρίου 'Τέντα' Δήμου Καλαμάτας (προμήθεια και τοποθέτηση)», για την εκτέλεση του οποίου έχει υπογραφεί σύμβαση.

Για την αλλαγή του καλύμματος της Τέντας η Διεύθυνση Πολεοδομίας θα εκδώσει κανονική άδεια, ενώ θα χρειασθεί και η έγκριση της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής, στην οποία θα υποβληθεί φάκελος στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Επίσης, υποβάλλεται φάκελος στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την έγκριση της παρέμβασης.

Εκτιμάται ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει περί τα τέλη Νοεμβρίου με ειδική μεθοδολογία αφαίρεσης του καλύμματος και τοποθέτησης του νέου. Η εκτίμηση είναι ότι η αφαίρεση του παλιού και η τοποθέτηση του νέου καλύμματος θα διαρκέσει περί τις 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντικατάστασης θα προστατεύεται απόλυτα το παρκέ της Τέντας, καθώς - σύμφωνα με τη νέα μεθοδολογία - το κάλυμμα δε θα ραφτεί επιτόπου κατά τμήματα, αλλά θα έλθει ραμμένο από την Ιταλία. Το κάλυμμα θα στερεωθεί από 4 γερανούς και θα προσαρμόζεται στο χωροδικτύωμα σταδιακά. Το παρκέ δε θα είναι ακάλυπτο ούτε ώρα.

Σημειώνεται ότι τα φωτιστικά στην Τέντα μετά την αλλαγή του καλύμματος θα είναι LED τελευταίας γενιάς και θα υπάρξει και αντικατάσταση των συστημάτων εξαερισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...