Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για γέλια ... Ο Σάββας Θεοδωρίδης "είδε" ότι η διαιτησία έπαιξε 60-40 υπέρ του Αστέρα!

Για γέλια ... Ο Σάββας Θεοδωρίδης "είδε" ότι η διαιτησία έπαιξε 60-40 υπέρ του Αστέρα!

Τι κι αν για τον Αστέρα κόπηκε ένα τετ α τετ με ανύπαρκτο off side (που θα μπορούσε εκεί να γίνει το 0-2), τι κι αν το πέναλτι του Ολυμπιακού που ισοφάρισε το ματς, είναι αμφισβητούμενο;

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει ... άλλη άποψη! Δεν δίστασε να πει μάλιστα ότι η διαιτησία στο χθεσινό ματς ήταν υπέρ του ... Αστέρα!

Διαβάζουμε τις δηλώσεις του στο sdna: "Ως προς το παιχνίδι, είδατε και εσείς ότι ο διαιτητής έκανε ότι ήθελε. Έπαιζε με πονηρά σφυρίγματα και θα σας εξηγήσω γιατί έγιναν αυτά. Όλο το παιχνίδι 60-40 εις βάρος του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον. Με πονηρά σφυρίγματα. Άκουσα τον τέταρτο διαιτητή δέκα φορές να του λέει για φάουλ εναντίον του Αστέρα. Δεν σφύριξε ούτε ένα. Έπρεπε να είχε βγάλει δεν ξέρω και εγώ πόσες κίτρινες κάρτες έτσι όπως έπαιζαν. Με το παραμικρό σφύριζε εναντίον του Ολυμπιακού. Έβγαζε κάρτα ενώ δεν ακουμπούσε κανείς κανέναν. Δεν μπορεί να πάει άλλο με αυτές τις διαιτησίες.

Συμμαζέψτε τους ή διώξτε τους. Δεν κάνουν αυτοί για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτός ο κύριος μας είχε ξαναπαίξει πριν από χρόνια στο Ηράκλειο εναντίον του Εργοτέλη και κερδίσαμε με τον Μήτρογλου 1-0 στο 93’. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε κάνει σε εκείνο το παιχνίδι. Αφού δεν του πάει ο Ολυμπιακός, να πει αντρικά ότι δεν ξαναπαίζω τον Ολυμπιακό. Όπως κάνουν οι περισσότεροι."

Κάθε σχόλιο, περιττεύει ...

2 σχόλια

  • Επιστήμονες 7
    Επιστήμονες 7 Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 04:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μπάρμπα Σαββα δεν βαρέθηκες να παίζεις την ίδια κασέτα !Το 2003 που πήρατε με τρομοκρατία το πρωτάθλημα στην Ριζούπολη το ξέχασες ;το 2008 που το πήρατε απο την ΑΕΚ στα χαρτιά το ξέχασες ,το κύπελλο που πήρατε απο τον Αστέρα και αυτο το ξέχασες !Μηπως θυμάσαι που η ΕΠΟ συνεδρίασε Σάββατο για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και να παίξει χωρίς κοσμο και αυτο το ξέχασες !Θα πληρώσεται όλες τις αδικίες που κάνατε στα τελευταία 20 χρονια

  • !!!
    !!! Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού αφήνουν σε εναν ξεμωραμένο να κάνει δηλώσεις, τί περιμένετε !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...