Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θρήνος στον Αχαρναϊκό | 17χρονος ποδοσφαιριστής «έφυγε» σε τροχαίο

Θρήνος στον Αχαρναϊκό | 17χρονος ποδοσφαιριστής «έφυγε» σε τροχαίο

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Αχαρναϊκό από τον θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Άλλο ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του Αχαρναϊκού, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του Μενιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από σήμερα ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Γιώργου Πρίντεζη που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν αθλητής των Ακαδημιών του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ και συγκεκριμένα ανήκε στην ομάδα Νέων. Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ. 
Οι Διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ και του Ερασιτέχνη, οι προπονητές αλλά και όλοι οι συναθλητές του Γιώργου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Πρίντεζη. Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά. Δύναμη και υπομονή να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…».

    Προσθήκη σχολίου

    Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

    Επιστροφή στην κορυφή

    Διαβάστε επίσης...