Η αποστολή του Αστέρα για τον Πλατανιά

Ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε τους δέκα εννέα ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά (17.15).
Αναλυτικά οι δέκα εννέα ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας έχουν ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα και Περόνε.
Η προϊστορία στα παιχνίδια Αστέρα-Πλατανιά
Ο Αστέρας θα παίξει αύριο για πρώτη φορά εκτός έδρας με τον Πλατανιά, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου, που έγινε στην Τρίπολη στις 22 Σεπτεμβρίου (1.782 εισιτήρια), ο Αστέρας κέρδισε με 2-1 τον Πλατανιά (