Menu
RSS
Πέμπτη, 10/09/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας διοργανώνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026 σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Αρκαδία, με στόχο την εκπαίδευση των πολιτών στην αναγνώριση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Η εκπαίδευση θα έχει θεωρητικό και πρακτικό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει βασικές δεξιότητες πρώτων βοηθειών, όπως η αντιμετώπιση πνιγμονής, η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), η χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), καθώς και η αντιμετώπιση τραυματισμών και αιμορραγιών.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην πρακτική εξάσκηση, ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν την απαραίτητη εξοικείωση για την αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού με ψυχραιμία και ασφάλεια.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα χορηγηθεί διεθνής πιστοποίηση συμμετοχής.

Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 694 543 7285.image0

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...