Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας για ... φίλημα | Μεγάλη και εύκολη νίκη στα Χανιά! (vd)

Αστέρας για ... φίλημα | Μεγάλη και εύκολη νίκη στα Χανιά! (vd)
Με εξαιρετική εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στα Χανιά και πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα!

(ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ, ΕΔΩ)

Στο 11ο λεπτό ο Tonso με ωραίο τρόπο έδωσε την μπάλα στον Gondo και ο Ιβοριανός επιθετικός με δυνατό πλασέ νίκησε τον Κοκκαλά για το 0-1.

Η εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική και ο ρυθμός που έδιναν οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη πολύ υψηλός.

Ο Gondo με κοντινή προβολή είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, ο Iglesias με απίθανη κεφαλιά είδε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά να αποκρούει εντυπωσιακά, ο Tonso με μακρινό σουτ έφτασε κοντά στο 0-2.

Τελικά αυτό ήρθε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με καρφωτή κεφαλιά του Πασαλίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Tonso.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 72' ο Μανιάς με προβολή μετά από εκτέλεση του κόρνερ του Τσιλιανίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοκκαλά για τρίτη φορά.

Το 0-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για τον ΑΣΤΕΡΑ που πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μακριά από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Αθανασιάδης, Igor, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Iglesias, Munafo, Καλτσάς (82' Τσουκαλάς), Τσιλιανίδης, Tonso, Gondo (69' Μανιάς).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...