Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έφυγε από την ζωή ο θρυλικός Τάκης Λουκανίδης

Έφυγε από την ζωή ο θρυλικός Τάκης Λουκανίδης

Έφυγε από την ζωή την Πέμπτη ο σπουδαίος Τάκης Λουκανίδης σε ηλικία 81 ετών, ένας από τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Παναθηναϊκού, της Δόξας Δράμας και του Άρη!

Mεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο άλλοτε παίκτης των «μαυραετών» και του «τριφυλλιού» έφυγε την Πέμπτη από την ζωή μετά από έμφραγμα που υπέστη σε ηλικία 81 ετών.

Επρόκειτο για έναν από τους πληρέστερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν χαρακτηριστικά ότι μπορεί να παίξει σε δέκα θέσεις μέσα στο γήπεδο. Σε όλες δηλαδή, πέραν εκείνης του τερματοφύλακα.Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε από το 1961 έως και το 1969 συμπληρώνοντας 142 συμμετοχές ενώ πέτυχε και 59 τέρματα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Δράμας με την οποία αγωνίστηκε 50 τέρματα και σημείωσε 13 γκολ, ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Άρη, την φανέλα του οποίου φόρεσε 45 φορές πετυχαίνοντας 8 τέρματα. Τίμησε το εθνόσημο 23 φορές ενώ μέτρησε και τρία γκολ.Με την πράσινη φανέλα πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα, πριν πάει στον Παναθηναϊκό για εκείνον είχαν ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.Η απώλεια του σκορπίζει την θλίψη σε σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...