Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τεράστια νίκη για την Κύμη του Γιάννη Καστρίτη απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Τεράστια νίκη για την Κύμη του Γιάννη Καστρίτη απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Τεράστια νίκη για την ομάδα της Κύμης του Αρκάδα Γιάννη Καστρίτη με 88-85, απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι! 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής από την Αρκαδία, δήλωσε: 

Γιάννης Καστρίτης (προπονητής Κύμης):

«Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε κόουτς Παπαθεοδώρου για τις ευχές του στην ομάδα μας. Με τη σειρά μου θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στον ίδιο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την πρόκρισή τους στο Basketball Champions League, να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και επίσης πολλά συγχαρητήρια και για τη σημερινή πολύ καλή εμφάνιση.

Ομολογουμένως ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προσπάθησαν απ την αρχή και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες μας. Έχουμε κάνει και άλλες σημαντικές νίκες, αλλά η σημερινή ήταν ξεχωριστή γιατί ήταν απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, που έπαιξε πολύ δυνατά, το σκορ είχε πολλές εναλλαγές και ίσως για πρώτη φορά φέτος καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε με τόσο καλό τρόπο σε ένα σημείο του παιχνιδιού που είχαμε μεγάλο ντεζαβαντάζ πόντων. Αυτό οφείλεται στην αντίδραση και στην ψυχή των παιδιών και για αυτό είμαστε περήφανοι για αυτούς.

Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στον κόσμο μας που συνεχίζει και μας στηρίζει και είναι συνεχώς δίπλα μας. Σήμερα ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα και όμως το γήπεδο ήταν γεμάτο. Επιπλέον θα ήθελα να αφιερώσω την νίκη σε όλα τα μέλη της ομάδα μας, στον γιατρό, στον φυσιοθεραπευτή, στα παιδιά του γραφείου και σε όλους τους παίκτες φυσικά, γιατί είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα που ψυχολογικά και πνευματικά δεν μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε μια υπέρβαση, η υπέρβαση αυτή στο ψυχολογικό κομμάτι έγινε και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...