Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γυναικείο βόλεϊ | Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης νίκησε στο ντέρμπι της Καλαμάτας!

Γυναικείο βόλεϊ | Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης νίκησε στο ντέρμπι της Καλαμάτας!
Την Κυριακή της αποκριάς η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ταξίδεψε στην Καλαμάτα έχοντας δύσκολη αποστολή να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ποσειδώνα όπου μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν δεύτερος με έναν βαθμό πίσω από την ομάδα της Τρίπολης.
Νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣΠΕΤ με καθαρό σκορ παίρνοντας τους τρεις πόντους φτάνοντας στους 20 βαθμούς ξεφεύγοντας με τέσσερις βαθμούς από τον Ποσειδώνα και έναν από τον Ολυμπιονίκη παραμένοντας έτσι πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Όσον αφορά την αναμέτρηση στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ με την ομάδα της Τρίπολης να έχει ένα μικρό προβάδισμα 1 με 2 πόντους στο μεγαλύτερο διάστημα του σετ. Για να επικρατήσει στο τέλος με 25-23.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Καλαμάτας μπήκε δυνατά καταφέρνοντας να προηγηθεί με 7-1 .Ο Ασπετ βρήκε τρόπο να αντιδράσει και να ανακάμψει αφού βελτίωσε την υποδοχή και περιόρισε τα λάθη του φτάνοντας στο 10-10 . Στο σημείο αυτό πήγε στο σέρβις η Νικητοπούλου όπου με ένα σερί κατάφερε να πάρει αρκετούς άσσους και να δυσκολέψει την πρώτη μπαλιά της αντιπάλου με αποτέλεσμα η Τρίπολη να προηγηθείς ακόμα και με 8 πόντους. Μια διαφορά που της επέτρεψε να επιβληθεί και σε αυτό το σετ με 25-19.Στο τρίτο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ πηγαίνοντας μπροστά πότε η μια πότε η άλλη.
Προς το τέλος ο Ποσειδώνας προηγήθηκε με 23-20 αλλά ο Ασπετ δείχνοντας μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα και ψυχραιμία κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά και να πάρει το σετ και τον αγώνα με 25-23. Με την νίκη αυτή η ομάδα της Τρίπολης θεωρητικά αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο αποτέλεσμα φαίνεται να εξασφαλίζει την δεύτερη θέση που την οδηγεί στην επόμενη φάση όπου εκεί θα βρεθούν οι δεύτερες ομάδες των τριών ομίλων όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε αγώνες ενός γύρου και η πρώτη ομάδα θα συμπληρώσει την τέταρτη ομάδα στο final four για την άνοδο στην β’ εθνική. Αν καταφέρει να παραμείνει πρώτη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα κερδίσει μια θέση απευθείας στο final four.
Όπως και να έχει όμως ο Ασπετ φέτος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην δεύτερη χρονιά της παρουσίας του στο πρωτάθλημα έχοντας μια ανταγωνιστική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό αποτελούμενη από μικρά κορίτσια δευτέρας γυμνασίου έως δευτέρας Λυκείου έχοντας την βοήθεια των έμπειρων Πεντεφούντη και Νικητοπούλου.
Επόμενο παιχνίδι της ομάδας της Τρίπολης που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια είναι στις 4/3/2018 στην Ολυμπία με τον δεύτερο Ολυμπιονίκη αφού την επόμενη αγωνιστική στις 25/2/2018 έχει ρεπό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...