Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, το Survivor και η σχέση του με την Τρίπολη (ΚΟΑΤ)!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, το Survivor και η σχέση του με την Τρίπολη (ΚΟΑΤ)!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς αθλητές κολύμβησης της Ελλάδας, με σπουδαίες διακρίσεις στην καριέρα του.

Αυτή την περίοδο, είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της συμμετοχής του στο Survivor II.

Μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά υπάρχουν πολλά που τον συνδέουν με την Τρίπολη.

Τον Απρίλιο του 2008 ξεκίνησε μία μεγάλη περιπέτεια για τον Γιάννη Δρυμωνάκο με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργή κολύμβηση.

Στην πορεία, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών από ποινικό δικαστήριο στο οποίο κατέφυγε.

Αποτέλεσμα εικόνας για δρυμωνακοσ Survivor

ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΑΤ

Τον Οκτώβριο του 2008, ο Δρυμωνάκος ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πισίνες μετά από ένα αρκετό μεγάλο διάστημα απουσίας και αποφάσισε να κάνει μια καινούρια αρχή και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον ΚΟΑ Τρίπολης με την ελπίδα να επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2010.

Ο 24άχρονος κολυμβητής συμφώνησε με την ομάδα της Τρίπολης και όπως δήλωνε τότε και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος που του δίνεται μια νέα ευκαιρία:  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΚΟΑΤ που μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Είναι πολλά που με έκαναν να έρθω σ αυτόν το σύλλογο. 

»Θα ήθελα να πω για τον κ. Μπούρα που είναι ένας επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη και τον κ. Σωτηρόπουλο έναν επιχειρηματίας από την Τρίπολη, οι οποίοι είναι άνθρωποι που με στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο. Ηθελα να κάνω το come back εδώ πέρα στην Τρίπολη».

Να σημειωθεί ότι στις 12 Αυγούστου 2010 ήρθε και το πρώτο μετάλλιο μετά την επιστροφή του, αφού με την 3η θέση που πήρε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στα 200 μ. πεταλούδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...