Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εθνική | Βασικός για 60 λεπτά ο Μανιάς του Αστέρα!

Εθνική | Βασικός για 60 λεπτά ο Μανιάς του Αστέρα!
Η Εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα από τη Σ. Αραβία στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Σεβίλλη στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Nations League. Σε μέτρια επίπεδα η απόδοση της Ελλάδας, που είχε ωστόσο δύο δοκάρια, στο 33’ σε φάουλ του Μπακασέτα και στο 78’ με τον Κουλούρη. Ο Μιχάλης Μανιάς του Αστέρα ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 60' από τον Κουλούρη. Ο Μανιάς ήταν κινητικός αλλά δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

Αποβλήθηκε ο Γιαννούλης στο 44΄ της αναμέτρησης για φάουλ στον Αλ Σαλάουι που έβγαινε μόνος απέναντι στον Μπάρκα. Σκόρερς της Σ. Αραβίας που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ρωσίας ο Αλ Νταουσάρι στο 19΄ με μεφαλιά και ο Κανού στο 80΄ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46’ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Λημνιός (46’ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60’ Μάνταλος), Μπακασέτας (90’ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60’ Κουλούρης) 

Σ.Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ,Ομ. Χαουσλαουι, Χαουσλαουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ, Αλ Τζασίμ, Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Μίκαελ Σκίμπε, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: "Νοιώθω μια μικρή απογοήτευση, ειδικά για τη φάση που δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα. Παίξαμε αρκετά καλά, όχι πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είχαμε δύο δοκάρια, είχαμε τις καλές μας στιγμές. Μπορέσαμε σήμερα να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται".

2 σχόλια

  • Γιάννης Πετρόπουλος (εγώ τουλάχιστον φορώ παντελόνια)
    Γιάννης Πετρόπουλος (εγώ τουλάχιστον φορώ παντελόνια) Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Να θυμήσω ανώνυμε την περίπτωση ΡΑΝΙΕΡΙ? τότε μήπως κερδίσαμε τα νησιά Φερόες και τη Μάλτα?

  • anonymous
    anonymous Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεφτίλα κυρίες και κύριοι, όλο χάνουμε . Είδατε τι κάνουν οι εξυγιαντές που έφεραν οι πολιντικάντηδες που κυβερνούν;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...