Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι ... προ των πυλών!

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι ... προ των πυλών!


© www.kalimera-arkadia.gr

Κάτι νέο "γεννιέται" στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου της Αρκαδίας ...
Ασφαλείς πληροφορίες του "Καλημέρα Αρκαδία" αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα μία ομάδα ανθρώπων (με μπροστάρη τον παλιό ποδοσφαιριστή Κώστα Μπακέα και ΠΑΟΚτσήδες της Τρίπολης) έχουν "τρέξει" τις διαδικασίες για να δημιουργηθεί μία νέα ποδοσφαιρική ομάδα στην περιοχή μας.
Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ Τρίπολης, ο οποίος εκτός από την ανδρική ομάδα που θα παίζει στη Β' κατηγορία Αρκαδίας, θα διαθέτει και ακαδημία ποδοσφαίρου!
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει δώσει ήδη τη θετική της συγκατάθεση για να προχωρήσει αυτό το πλανο στην καρδιά της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Τρίπολης σε τακτά διαστήματα θα επισκέπτεται κλιμάκιο προπονητών από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θεωρούνται από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Το κλίμακιο θα βλέπει από κοντά τις προπονήσεις, με σκοπό να εντοπίζει ταλέντα για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Επιπλέον, θα γίνονται ταξίδια στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τουρνουά με τη συμμετοχή προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η έναρξη, παρουσίαση και αγιασμός της ομάδας θα γίνει στις 25 Αυγούστου, ενώ οι εγγραφές ξεκινούν στις 17 Αυγούστου, για τη μικρή και τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης.
Περισσότερα, σε επόμενο ρεπορτάζ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...