Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Παναρκαδικός (vd)

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Παναρκαδικός (vd)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος - www.drt915.gr 

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Παναρκαδικού. Ξεκίνημα μιας χρονιάς πολύ δύσκολης, με αρκετές αντιξοότητες σε σχέση με πέρυσι σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά με διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά με στόχο η ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Η πρώτη προπόνηση του Παναρκαδικού ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:20 με την παρουσία του νέου αλλά γνώριμου από το παρελθόν προπονητή της ομάδας Αντώνη Μαυρέα, των συνεργατών του με πολλά νέα και νεανικά πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας. Πέρα από έναν βασικό κορμό 7-8 παικτών οι υπόλοιποι παίκτες αποτελούν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που καλούνται να πέσουν στα «βαθιά», αν και πολλοί εξ’ αυτών αποτελούν υπό δοκιμή παίκτες.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.[/caption]

Από εκεί και πέρα σίγουρα τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες μεταγραφές που θα κληθούν να πλαισιώσουν το βασικό κορμό της ομάδας, αν και όπως τόνισε ο Μεσσήνιος τεχνικός φέτος ο Παναρκαδικός θα στηριχτεί στο ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή, στους οποίους θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και θέσεις στην ομάδα.

Η πρώτη προπόνηση του φετινού Παναρκαδικού κυμάνθηκε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς κατ’ απαίτηση του κ. Μαυρέα, ο οποίος δεν θέλησε η ομάδα πρώτη μέρα να ξεκινήσει με ασκήσεις και προπονητικούς ρυθμούς, παρά μόνο με καλό ζέσταμα και χαλαρό οικογενειακό «διπλό». Την ίδια ώρα που αρκετά μέλη της διοίκησης αλλά και κάποια μεμονωμένοι φίλοι του Παναρκαδικού έδωσαν παρουσία στο γήπεδο παίρνοντας μια πρώτη «γεύση» από τη φετινή ομάδα. Νωρίτερα πριν την έναρξη της προπόνησης είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο κ. Μαυρέας στους παίκτες του.

Οι προπονήσεις πλέον συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τις επόμενες ημέρες με σταδιακή αύξηση της έντασης, καθώς ήδη η ομάδα έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι επιπλέον στο προπονητικό τιμ του Παναρκαδικού εκτός από τον Αντώνη Μαυρέα περιλαμβάνονται ο Φώτης Σαββάκης (γυμναστής), Γιώργος Μανέλης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Σπύρος Λαγός (συνεργάτης Μαυρέα και στατιστικολόγος).

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ | 13/08/2018

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...