Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ, με Βίντι η ΑΕΚ

Με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ, με Βίντι η ΑΕΚ

Η Μπενφίκα και η Βίντι θα είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα στα play off του Champions League. Το πρώτο ματς της ΑΕΚ θα γίνει στην Ουγγαρία στις 22 Αυγούστου και επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Λισαβόνα την Τρίτη 21 Αυγούστου και ο επαναληπτικός οκτώ μέρες μετά (29/8) στην Τούμπα. 

Η Μπενφίκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από την Φενερμπαχτσέ και σε συνδυασμό με το 1-0 στη Λισαβόνα, πήρε την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια τους (δέχθηκε κάρτα στο 53`) άνοιξαν το σκορ στο 26` με τον Φερνάντες, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του α` μέρους με τον Ποτούκ. 

Η Βίντι από την πλευρά της, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Ουγγαρία απέναντι στην Μάλμε, όμως πήρε την πρόκριση με το 1-1 του αγώνα της περασμένης εβδομάδας στην Σουηδία.

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ θα γίνει στην Ουγγαρία στις 22 Αυγούστου και επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Λισαβόνα την Τρίτη 21 Αυγούστου και ο επαναληπτικός οκτώ μέρες μετά (29/8) στην Τούμπα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...