Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδόσφαιρο | Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού!

Ποδόσφαιρο | Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού!

Οι φανέλες που θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2018-19

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, ήρθε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων της νέας σεζόν! Για δεύτερη χρονιά το Τριφύλλι συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρία αθλητικής ένδυσης NIKE και το αποτέλεσμα. Πριν τις φορέσουν για τα παιχνίδια, οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης, Άντονι Μουνιέ και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Σωκράτης Διούδης έκαναν την πρόβα για τις ανάγκες της φωτογράφησεις.

Αναλυτικά τα στοιχεία κάθε φανέλας:

Πράσινη

Πρόκειται για επιλογή από τη γκάμα των Elite Club της NIKE, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν. Διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά Nike dri fit που σκοπό έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Ο σχεδιασμός της πράσινης φανέλας φέτος παραπέμπει σε πιο κλασικές μορφές. Στο λαιμό υπάρχει άνεση με κλείσιμο χωρίς κουμπί ενώ στο μανίκι η μορφή είναι ενιαία χωρίς ραφές στον ώμο ώστε να δίνει ευχέρεια στην κίνηση.

Η τιμή πώλησης είναι στα 54,90 ευρώ.

Kourbelis swsth

Kourbe fanela pisw

Λευκή με χρυσές λεπτομέρειες

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επετειακή μια και η επιλογή της έγινε προκειμένου να γιορταστούν τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Έτσι πέραν του λευκού που κυριαρχεί, υπάρχει πρόσθετη χρυσή λωρίδα στους ώμους και στο τελείωμα των μανικιών και ασφαλώς το πράσινο Τριφύλλι. Εμφάνιση που παραπέμπει στο επετειακό σήμα των 110 ετών του Παναθηναϊκού.

Η τιμή πώλησης είναι στα 39,90 ευρώ.

Donis fanela brosta

Donis fanela pisw 

Μωβ με λευκές λεπτομέρειες

Άλλη μια φανέλα τεχνολογίας dri fit με χαρακτηριστική λαιμόκοψη V. Διαθέτει contrast στους ώμους και στα τελειώματα στο μανίκι, όπου προστίθεται η λευκή λωρίδα και βέβαια το πράσινο Τριφύλλι.

Η τιμή πώλησης είναι στα 44,90 ευρώ.

Mounie fanela brosta

Mounie fanela pisw 

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων μας από σήμερα ηλεκτρονικά μέσω του eshop και από αύριο τόσο στην κεντρική μπουτίκ (Τσόχα 43, Αμπελόκηποι) όσο και στο Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...