Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδόσφαιρο | Ξεκίνησαν εγγραφές στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Τρίπολης!

Ποδόσφαιρο | Ξεκίνησαν εγγραφές στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Τρίπολης!


© www.kalimera-arkadia.gr

Το "Καλημέρα Αρκαδία" αποκάλυψε πρώτο τις κινήσεις για τη δημιουργία μίας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αρκαδία, του ΠΑΟΚ Τρίπολης. Μία ομάδα που θα είναι σε άμεση επαφή και σύνδεση με τον "κεντρικό" ΠΑΟΚ, με στόχο να αναδεικνύονται και να προωθούνται στις ακαδημίες της ΠΑΕ ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αρκαδίας.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής Κώστας Μπακέας μαζί με αλλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου έχουν προχωρήσει στη δημιουργίας ομάδας που θα παίζει στη Β' κατηγορία Αρκαδίας, ενώ θα διαθέτει και ακαδημία ποδοσφαίρου!
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει δώσει ήδη τη θετική της συγκατάθεση για να προχωρήσει αυτό το πλανο στην καρδιά της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές άρχισαν για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Τρίπολης και θα γίνονται καθημερινά από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ, στο γήπεδο Φιλικών. 

Τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Τρίπολης σε τακτά διαστήματα θα επισκέπτεται κλιμάκιο προπονητών από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θεωρούνται από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Το κλιμάκιο θα βλέπει από κοντά τις προπονήσεις, με σκοπό να εντοπίζει ταλέντα για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
 
Επιπλέον, θα γίνονται ταξίδια στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τουρνουά με τη συμμετοχή προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...