Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Απόλυτα ασφαλές το γήπεδο Φιλικών" λέει ο Κ. Μπακέας - Αλλάζει ο φθαρμένος χλοοτάπητας

"Απόλυτα ασφαλές το γήπεδο Φιλικών" λέει ο Κ. Μπακέας - Αλλάζει ο φθαρμένος χλοοτάπητας

© www.kalimera-arkadia.gr

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά στο τοπικό ποδόσφαιρο και ένα γήπεδο που και φέτος θα σηκώσει μεγάλο βάρος είναι το γήπεδο «Φιλικών – Αναστάσιος Μουκάκης», στην Κάρτσοβα.

Εξαιτίας της μεγάλης επιβάρυνσης που έχει όλη τη χρονιά, λόγω των προπονήσεων και των αγώνων που διεξάγονται εκεί, από πολλές ομάδες, παρουσιάζει φυσιολογικές φθορές.

Υπάρχουν δύο τμήματα του χλοοτάπητα, μπροστά από τις εστίες που έχουν ξεκολλήσει και σαφέστατα απαιτούνται εργασίες αποκατάστασης.

Ο υπεύθυνος του δημοτικού γηπέδου Κώστας Μπακέας μίλησε το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και εξήγησε ότι έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση και πως θα γίνει αντικατάσταση του φθαρμένου χλοοτάπητα, στα σημεία που έχει εντοπιστεί το πρόβλημα. Αυτό θα γίνει πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων.

Αυτό που υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Μπακέας είναι ότι το γήπεδο είναι απόλυτα ασφαλές και πως ουδέποτε έχει συμβεί κάποιο ατύχημα. Επομένως, είναι λάθος να διαχέεται η εντύπωση πως έχει πρόβλημα ασφάλειας το γήπεδο, το οποίο ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, έχει καθημερινά επισκέπτες (κοινό), χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό ζήτημα.

Για τα δημοσιογραφικά θεωρία, ο Κ. Μπακέας είπε ότι αναζητείται μία λύση για να έχουν ρεύμα, αφού οι μέχρι τώρα λύσεις που εξετάστηκαν ήταν οικονομικά ασύμφορες. Σε κάθε περίπτωση όμως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν να επιλυθεί αυτό το θέμα, για να μπορούν οι εκπρόσωποι του Τύπου να κάνουν ομαλά και χωρίς προβλήματα τη δουλειά τους.

Τέλος, έκανε γνωστό ότι υπάρχει μία μελέτη από την πλευρά της δημοτικής αρχής που προβλέπει μία συνολική παρέμβαση βελτίωσης των εγκαταστάσεων του γηπέδου (αυτόματο πότισμα χλλοπτάπητα, νέες τουλαέτες κ.α.).

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός ο Κωστας!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΣ ΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ??????? ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...