Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες ακαδημίες ποδοσφαίρου με κίνητρο … Τούμπας – ΠΑΟΚ και στην Τρίπολη!

Νέες ακαδημίες ποδοσφαίρου με κίνητρο … Τούμπας – ΠΑΟΚ και στην Τρίπολη!

 www.kalimera-arkadia.gr

Η επίσημη πρώτη για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο «Φιλικών – Αναστάσιος Μουκάκης».

Ο πατέρας Γεώργιος τέλεσε τον αγιασμό και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση για μικρούς και μεγάλους.

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό και τη φετινή αγωνιστική χρονιά θα συμμετέχει στη Β’ ΕΠΣΑ, αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομής με τις ομάδες Κ10 και Κ16.

Στον αγιασμό παρόντες ήταν οι δύο σκάουτερς του ΠΑΟΚ στην Πελοπόννησο, ο Αντώνης Μαυρέας και ο Γιάννης Αντωνόπουλος που μίλησαν στα παιδιά και είπαν ότι πρέπει να είναι υπερήφανα που φορούν τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ υπογράμμισαν ότι σε όλη την πορεία τους πρέπει να προχωρούν με ήθος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Τρίπολης Κώστας Μπακέας τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στις ακαδημίες, ενώ πολύ σύντομα θα οργανωθεί ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ώστε να γίνει επίσκεψη στην Τούμπα και γνωριμία με τους προπονητές των μικρών ομάδων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Τσαγγούρης, ο Πρόεδρος των Διαιτητών Αρκαδίας κ. Τσούκας κι άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και απλοί φίλαθλοι.

Προπονητής στην ανδρική ομάδα (με πολύχρονη εμπειρία στο τοπικό ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής επί χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο, μετέπειτα στη Δημητσάνα και πλέον στον ΠΑΟΚ Τρίπολης) θα είναι ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κωνσταντίνος Χρονόπουλος.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ στο γήπεδο Φιλικών και στα τηλέφωνα 2710225752 και 6987529329.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΜΑΥΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΕΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...