Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυλαία στο 2ο Παμπελοποννησιακό Τουρνουά Παίδων της ΑΕΚ (vd)

Αυλαία στο 2ο Παμπελοποννησιακό Τουρνουά Παίδων της ΑΕΚ (vd)

Το απόγευμα της Κυριακής έπεσε η αυλαία του 2ου Παμπελοποννησιακού τουρνουά Παίδων τένις που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά την πρόσφατη αναβολή μερικών αγώνων, το πρώτο Σαββατοκύριακο 13 και 14/4, εξαιτίας των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην Αρκαδική Πρωτεύουσα, το τουρνουά διεξήχθη κανονικά στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης το τριήμερο 19-21/4/2019.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου αγκάλιασε για ακόμη μια χρονιά, μια ακόμη προσπάθεια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Αποδείχτηκε πολύτιμός συμπαραστάτης στην προσπάθεια ενίσχυσης τόσο του αθλητικού τουρισμού όσο και του ερασιτεχνικού αθλητισμού  στην Αρκαδία.

Στο 2ο Παμπελοποννησιακό τουρνουά που συνδιοργανώθηκε από τον όμιλο μας και της ΣΤ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου έλαβαν μέρος 74 αθλητές και αθλήτριες σε 3 επίπεδα αγώνων. Νικητής στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών αναδείχτηκε ο Δούβρης (ΑΕΤ Νίκη Πατρών), με 2οτον Κεφερλή (ΟΑ Κορίνθου) και στην 3η θέση τους Κουταλίδη (ΟΑ Ναυπλίου) και Καπετάνο (Ρήγα Αργολίδας). Στα κορίτσια την πρώτη τριάδα κάλυψε η ομάδα του ΟΑ Καλαμάτας με 1η την Μιχαλοπούλου, 2ητην Χριστοπούλου και την τριάδα συμπλήρωσαν η Παπαδοπούλου και Παπανικολάου (ΣΑ Τρίπολης). Στην κατηγορία του Consolation Draw στα αγόρια 1ος νικητής αναδείχτηκε ο Μπισιούλης (Αρκαδικός ΑΟ) και 2ος ο Λυμπεράκης (ΣΑ Τρίπολης). Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Κοράκη και την 2η η Χριστοδουλοπούλου, όλες από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Μεγάλος συμπαραστάτης για ακόμα μια χρονιά, σε ένα ακόμα τουρνουά μας, στάθηκε η εταιρεία Νικητόπουλος Fruits Center, η οποία παρείχε σε όλα τα παιδιά φρούτα καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, απαραίτητα για την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τις απονομές από πλευράς διοίκησης έκαναν ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος και το μέλος κ. Σπηλιόπουλος. Από την περιφέρεια Πελοποννήσου παρευρέθη ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας. Τέλος, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους συμμετείχαν στο πορτοκαλί επίπεδο, καθώς στις απονομές παραβρέθηκε η πρωταθλήτρια του κλασικού αθλητισμού Κατερίνα Μπερδούση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απο τις απονομές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τo 2o βίντεο αφιέρωμα απο το κανάλι μας στο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τo 3o βίντεο αφιέρωμα απο το κανάλι μας στο youtube

Η διοίκηση του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στο 20ο  Παμπελοποννησιακό τουρνουά Παίδων, τους συνοδούς, τους προπονητές και φυσικά όλους τους παίχτες από την ΣΤ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Τους ευχόμαστε Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...