Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Λεωνίδιο δεν ξεχνούν τον Γιώργο Κουνιά ...

Στο Λεωνίδιο δεν ξεχνούν τον Γιώργο Κουνιά ...

Για δεύτερη συνεχή χρονιά. η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών, σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, θα διοργανώσουν στις 22 Ιουνίου αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, προκειμένου για να τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Κουνιά, που για χρόνια ήταν αθλητής της Εθνικής Ομάδας και στη συνέχεια Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΑ.

Οι δύο… οικογένειές του (οι συγγενείς του, οι παλιοί συμπαίκτες του, τα μέλη της Ομοσπονδίας, όσοι έζησαν μαζί του τις ίδιες ανησυχίες για τον χώρο) και οι φίλοι του, θα δώσουν στις 20:00 το “παρών” στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Λεωνιδίου για έναν αγώνα γεμάτο συναισθήματα, γεμάτο αναμνήσεις.

Ο Γιώργος Κουνιάς πρόσφερε στο μπάσκετ με αμαξίδιο, πρώτα απ’ όλα ως αθλητής, φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Ανήσυχο πνεύμα, οραματιστής, τον τελευταίο χρόνο της ζωής του διετέλεσε και Γενικός Γραμματές της ΟΣΕΚΑ.

Οι παλιοί συναθλητές του θα συμμετάσχουν σ΄έναν αγώνα επίδειξης προς τιμήν του και παρόντες θα είναι μέλη της Ομοσπονδίας, οι συγγενείς του, οι φίλοι του και πολύς κόσμος που τον γνώριζε και θέλει μ΄αυτόν τον τρόπο να τον τιμήσει. Ο Γιώργος θα είναι κοντά μας, εκεί στο κλειστό του Λεωνιδίου, στο δικό του σπίτι. Άλλωστε, δεν έφυγε ποτέ από κοντά μας, γιατί κανείς μας δεν τον ξεχνά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...