Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σήμερα | Εκλογές στην Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Τρίπολης

Σήμερα | Εκλογές στην Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Τρίπολης

Την Παρασκευή  15/11/2019  και ώρα  19:30  το βράδυ,  στην  πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  στο  παλιό Δημαρχείο Τρίπολης  επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 43 ,   θα πραγματοποιηθεί :

Ετήσια Γενική Συνέλευση  και  Αρχαιρεσίες διεξαγωγής  Εκλογών  για την ανάδειξη του Νέου Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Γονέων Μαθητών  του Δήμου Τρίπολης.

Παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων  όλων των  Δημοτικών σχολείων,  των  Γυμνασίων  &  των  Λυκείων,  που εδρεύουν εντός των γεωγραφικών ορίων του ενιαίου Δήμου Τρίπολης (μαζί με όλες τις κοινότητες π.χ. Τεγέα,  Λεβίδι,  κλπ.)  να  παρευρεθούν  στην Γενική Συνέλευση  με τους αντίστοιχους ορισμένους εκπροσώπους τους,  προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. .

Δήλωση Υποψηφιότητας για το Νέο Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές έως την  Παρασκευή 15/11/2019  έως  τις 17:00 το απόγευμα  

στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είναι απολύτως απαραίτητο να πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές,  προκειμένου να οριστούν από το Νέο  Διοικητικό Συμβούλιο, τα Μέλη που θα στελεχώσουν τις Επιτροπές του Δήμου Τρίπολης, (ως αναφέρονται στην επισυναπτόμενη Πρόσκληση)

 

Με εκτίμηση,

Για την:   

Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Τρίπολης

 

Σταύρος  Ζορμπαλάς  (6985-158489)

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...