Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμία υποψηφιότητα για τις εκλογές στην Ένωση Βαχλαίων!

Καμία υποψηφιότητα για τις εκλογές στην Ένωση Βαχλαίων!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/11/2019 η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαχλαίων, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν οι αναμενόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ !!

Συζητήθηκαν τα φτωχά «πεπραγμένα» ενός τόσο φτωχού συλλόγου, εγκρίθηκαν τα οικονομικά στοιχεία της τριετίας που παρήλθε όπως τα παρουσίασε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και συζητήθηκε το τι μέλλει γενέσθαι.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων η ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ αποφάσισε να ζητήσει από το Δ.Σ. του οποίου η θητεία έληξε, την παραμονή επί τρίμηνο περίπου σε «υπηρεσιακά» καθήκοντα για τα τρέχοντα και επείγοντα θέματα και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να επαναλάβει την προσπάθεια υποβολής υποψηφιοτήτων για εκλογή νέου Δ.Σ. από τους ενδιαφερόμενους (;;) Βαχλαίους !

Παράλληλα η ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ αποδέχτηκε πρόταση του Δ.Σ. η επόμενη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ να είναι και ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν καταστατικές προτάσεις όπως θα κάνει και το «υπηρεσιακό» Δ.Σ. (εντός των ορίων της διαδικασίας που θα ανακοινωθεί σύντομα) στη προσπάθεια αλλαγής της φυσιογνωμίας της Ένωσης ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Βαχλαίων για τον ιστορικό τους σύλλογο που προς το παρόν αναζητείται

Καλή δύναμη και καλή τύχη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Παναγ. Αγγελόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...