Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης ο διαγωνισμός μαθητικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας»

Στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης ο διαγωνισμός μαθητικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας»

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης, θα διεξαχθεί από την Ε.Μ.Ε. ο νέος Πανελλήνιος διαγωνισμός «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» που απευθύνεται στους μαθητές των: Β’, Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων του Δημοτικού και

                    Α’, Β’, Γ’ τάξεων του Γυμνασίου

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο στις 9.00 π.μ..

Λόγω μεγάλης συμμετοχής στο διαγωνισμό αλλά και για την καλύτερη διοργάνωση του ( περιοδικά, βεβαιώσεις κ.λ.π.) οι γονείς – κηδεμόνες μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωση συμμετοχής του παιδιού τους έως την Παρασκευή 31/01/2020 .

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος Αρκαδίας της Ε.Μ.Ε. : https://hmsarkadias.wordpress.com και στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού : http://www.hms.gr/pythagoras , ή μπορείτε να επικοινωνείτε με τους:

  • Καλλιόπη Κωστοπούλου στο τηλ: 6973433390 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Γιάννη Καρκαζή στο τηλ: 6972899613 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Χρήστο Κοζή στο τηλ: 6976407087 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Αγγελική Λουμπαρδιά στο τηλ: 6977427873 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την ΔΕ

Η πρόεδρος

Κωστοπούλου Καλλιόπη

Ο Γεν. Γραμματέας

Γκόνης Γεώργιος

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...