Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τριήμερο Αποκριάς στα Τρόπαια Γορτυνίας!

Τριήμερο Αποκριάς στα Τρόπαια Γορτυνίας!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΟΠΑΙΑΤΩΝ καλεί τους Τροπαιάτες και τους φίλους τους στις παρακάτω εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό μας το 3ήμερο της Αποκριάς :

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-02-2020

Κοπή της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ του Συλλόγου Τροπαιατών για το 2020 στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, το Σάββατο 29-2-20, στις 6.00 μ.μ.

Στους τυχερούς της εκδήλωσης θα δοθούν δωροεπιταγές, σαν προσφορά του Συλλόγου προς τους συμπατριώτες μας και τις τοπικές επιχειρήσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-03-2020 (Κυριακή των Απόκρεω)

Αποκριάτικη εκδήλωση στα Τρόπαια την Κυριακή της Αποκριάς 1-3-20, ώρα 11.00 π.μ., στην Πλατεία των Τροπαίων, που θα περιλαμβάνει αναβίωση εθίμων με το παραδοσιακό «Λιώσιμο του Γουρουνιού» και τη δημιουργία παστού, παραδοσιακές τηγανίτες καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα για παιδιά. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού και το κάψιμο του καρνάβαλου.

Την εκδήλωση διοργανώνει και τις φετινές Αποκριές ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ με τη ΔΗ.Κ.Ε.Γ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση) στο πλαίσιο ανάδειξης του τοπικού λαϊκού πολιτισμού και της παράδοσης σε συνεργασία με το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ των Τροπαίων, το ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΟΠΑΙΑΤΩΝ, το Σύλλογο Γορτυνίας «Ο ΛΑΔΩΝΑΣ» και τους κατοίκους του χωριού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-03-2020 (Καθαρή Δευτέρα)

«Το πέταμα του αετού» : Παίρνουμε τον αετό ή τη σαΐτα μας, ανεβαίνουμε στην ΚΟΥΚΟΥΛΑ και … «αμόλα καλούμπα» !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...