Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοινός χορός της Ένωσης Βαχλαίων και της Ένωσης Δημητριωτών

Κοινός χορός της Ένωσης Βαχλαίων και της Ένωσης Δημητριωτών

ΕΝΩΣΗ ΒΑΧΛΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑ 24/2/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1. Τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Βαχλαίων και της Ένωσης Δημητριωτών συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν από κοινού τον ετήσιο χορό και κοπή πίττας για το νέο έτος στις 8 Μαρτίου 2020, στο Κέντρο Νέο Κάστρο, Ειδομένης και Τριπόλεως 3, Δάφνη, 100 μέτρα από τον σταθμό του μετρό της Δάφνης.

Θα υπάρχει τετραμελής ορχήστρα και θα ακουστούν λαϊκά, ρεμπέτικα, νησιώτικα και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια. Κλαρίνο Γρήγορης Θανάσουλας και τραγουδιστής Παύλος Θώδης.

Το μενού περιλαμβάνει: Ορεκτικά τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, τυροκροκέτες και λουκάνικο, σαλάτα εποχής, ποικιλία τυριών και τζατζίκι.

Κυρίως γεύμα: Χοιρινή μπριτζόλα στα κάρβουνα με πατάτες φούρνου, ρύζι και αρακά.

Φρούτα εποχής, Απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά.

Το μενού στοιχίζει 20 ευρώ το άτομο.

Ώρα προσέλευσης 13.00

Χώρος στάθμευσης δωρεάν έμπροσθεν του κέντρου.

Περιμένουμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί στον ετήσιο χορό της Ένωσης Βαχλαίων.

Πρέπει να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευσή σας διότι δεν θα γίνεται κράτηση τραπεζιών.

2. Η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης της Ένωσης και της καταστατικής τροποποίησης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/03/2020 και ώρα 12:00 στο γραφείο της Ένωσης Θεμιστοκλέους 1, 2ος όροφος.

Διευκρινίζεται ότι μέχρι την Παρασκευή 20/3/2020 και ώρα 14:00 θα γίνονται δεκτές υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να δηλωθούν στην Ένωση με όλους τους διαθέσιμους τρόπους (τηλ:2103300340, 6946061801, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Τέλος διευκρινίζεται ότι το Δ.Σ. θα δημοσιοποιήσει τις καταστατικές προτάσεις τροποποίησης του καταστατικού το αργότερο στις 07/03/2020 και μέχρι τότε μπορεί και κάθε άλλη ομάδα μελών της Ένωσης που συγκροτείται κατ ελάχιστον από το 10% των ταμειακώς εν τάξει μελών να δώσει στο Δ.Σ τις προτάσεις της για αλλαγές στο καταστατικό προκειμένου να δημοσιευθούν από κοινού. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας δημοσιοποίησης (7/3/2020) δεν θα μπορέσουν να τεθούν στην Γενική συνέλευση, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό.

Για την Ένωση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...