Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΥΡΙΖΑ | Ο Τσακαλώτος την Παρασκευή στο Παράλιο Άστρος

ΣΥΡΙΖΑ | Ο Τσακαλώτος την Παρασκευή στο Παράλιο Άστρος

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ,  την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 07:00 μ.μ, πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα του Διοικητηρίου, στο Παράλιο Άστρος, με θέμα:

Δικαιοσύνη Παντού: Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες.

Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία, Δίκαιη Οικονομία.

Εισηγητής στην εκδήλωση θα είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, π. Υπουργός Οικονομικών

Θα συμμετέχει και ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Παπαηλιού.

Ο.Μ. Βόρειας Κυνουρίας

315968173 627367529181995 4162858359796000543 n

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι για μπούφλες 15.19 αριστερός του πωπού και ανάγωγος. Μαλλον της ομπρελας θα είσαι και εσύ. Μπραβο σου που επιζητάς το αριστερό πήδημα. Τουλάχιστον έχει ταυτότητα. Του Ευκλείδη ναναι και οτι ναναι. Θελουμε την αριστερά σου λέει με πολιτικούς όρους ο γεροντας αλλά με κοινωνικό πρόσωπο!! Τοσο απλά . Αλλα που να καταλαβει ο αριστερόστροφος στόκος. Πηγαινε στο Αστρος να χειροκροτήσεις ζωντανό !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    10.45 Σοβαρά τώρα; Χίλιες φορές να έχεις το Μητσοτάκη στο σβέρκο σου; Κι εσύ μεθαύριο θα πας να ψηφίσεις κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί μας πηδ@νε συνέχεια; Μεγάλο πράγμα το μυαλό τελικά. Πολύ μεγάλο πράγμα όμως. Εμένα να με συγχωρείς, αλλά άλλο Μητσοτάκη δεν θα πάρω. Δεν γουστάρω ρε αδερφέ πώς το λένε; Την έκανα μία φορά τη μακακία. Μέχρι εκεί. Εσύ αν θες πάρτον και στο σπίτι σου να σε γ****, να του λες ότι σ' αρέσει και να του ζητάς κι άλλο. Στο κάτω-κάτω δικός σου είναι ο κ@λος και τον δίνεις όπου θες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ου γαρ έρχεται μόνον...γέροντα

  • ο    γέροντας
    ο γέροντας Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥ 2017-2019 ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΩΝ 38 ΔΙΣ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥΚΛΕΙΔΙΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΒΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΞΑΧΝΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...