Ημερίδα με τον Σφακιανάκη στην Τρίπολη για τους κινδύνους στο διαδίκτυο

Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια CSI Institute, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Τρίπολης, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Αρκαδίας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Τρίπολης, ημερίδα με τίτλο «Κίνδυνοι και κανόνες για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο», την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.
Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κος Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, η κα Αναστασία Χατζηκυριάκου, Τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών και Υπέυθυνη Επικοινωνίας του Ινστιτούτου CSI και η κα Θάλεια Ταγάρα, Κοινωνιολόγος και Project Manager του Ινστιτούτου.
H ημερίδα απευθύνεται σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς καθώς και σε οποιονδήποτε πολίτη το επιθυμεί και εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος Travel Edition με την υποστήριξη της Eurolife FFH.
Είσοδος Ελεύθερη

Σχετικά Άρθρα
- Νέα βραβεία για κρασιά του Κτήματος Τσέλεπου!
- Πάρτυ Αποφοίτησης για τους Σπουδαστές της ΣΑΕΚ Στεμνίτσας
- Πλούσιοι για τη Χορωδία Τρίπολης οι τελευταίοι μήνες της χορωδιακής σεζόν 2024 - 2025!
- Οι πρώτες αναχωρήσεις | Μακαρούνης: “Η κατασκήνωση του Δήμου Τρίπολης αποτελεί μια σπουδαία δομή για τα παιδιά μας – μια καλοκαιρινή ανάσα”
- Εκπαίδευση Πρώτων βοηθειών στη Σχολική Κοινότητα Κοντοβάζαινας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό