Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Εκδήλωση στη μνήμη του Όθωνα Τσαμπλάκου

Τρίπολη | Εκδήλωση στη μνήμη του Όθωνα Τσαμπλάκου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούνται όσοι αναγνωρίζουν την πολυεπίπεδη και τόσο σημαντική προσφορά του Όθωνα Τσαμπλάκου στην Πόλη και στους συμπολίτες μας και τιμούν τη μνήμη αυτού «του σπουδαίου Αρκά από τη Χίο», που αν και δεν γεννήθηκε στην Τρίπολη, ωστόσο της αφιέρωσε τη ζωή και τη δράση του, ώστε δίκαια έχει χαρακτηριστεί « εξ έρωτος παιδιού της», να παραστούν την ερχόμενη Πέμπτη 24 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα στην τελετή που θα γίνει προς τιμή του, 41 χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό του, παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη στην οδό Δολιανών , στον δρόμο δηλαδή που εφάπτεται στην Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Η τελετή θα περιλαμβάνει ομιλίες με τις οποίες θα γίνεται αναφορά στον άριστο επιστήμονα πολιτικό μηχανικό, τον πρωτοπόρο συνδικαλιστή και συνεταιριστή, τον ενεργό πολίτη και πολιτικό στέλεχος και κυρίως τον πνευματικό άνθρωπο, που άφησε έντονο το αποτύπωμά του και συνέβαλε με τη δράση του όσο λίγοι στο ν’ ανέβει το πολιτιστικό επίπεδο της Πόλης μας και των συμπολιτών μας, που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.
Η τελετή θα περιλαμβάνει και την τοποθέτηση πινακίδας στον συγκεκριμένο δρόμο, που στο εξής θα φέρει το όνομα του Όθωνα Τσαμπλάκου διασώζοντας έτσι τη μνήμη και την προσφορά του.
Τρίπολη 18 Αυγούστου 2023
Για τους φίλους και τους συντρόφους του
Διονύσης Φραγκούλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...