Άστρος | Μουσική βραδιά στον Ιερό Χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις οι οποίες αφορούν στον εορτασμό των 200 χρόνων από τη σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας.
Με σύμμαχο τη δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου και τον υπέροχο χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί, στον Ιερό Χώρο, μουσική βραδιά με θέμα «Άρπα κάτω από το φεγγάρι».
100 χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή κάνουμε τον κορμό μιας άρπας κατάρτι και τις χορδές πανιά, για να ταξιδέψουμε στα γαλάζια νερά του Αιγαίου και στα γκρίζα χρόνια της καταστροφής.
Μια βραδιά βασισμένη σε κείμενα του Μάκη Ψαραδέλλη, από μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα τραγικά γεγονότα, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Κουμούση (πιάνο), την άρπα και την μελωδική φωνή της Λιάνας Ροδοπούλου.
Σχετικά Άρθρα
- Πικετοφορία του ΚΚΕ στην Τρίπολη ενάντια στην επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Άγριο φονικό στη Μεσσηνία | 61χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τους γονείς του (vd)
- Πλατανάκι Αρκαδίας | Μνημόσυνο για τον Μακεδονομάχο Ήρωα "Καπετάν Φούφα" (εικόνες)
- Η εκπομπή "Όπου υπάρχει Ελλάδα" live από το Λεωνίδιο! (vd)
- Τα συγχαρητήρια Βλάση σε Επιμελητήριο και Τρουπή για το Fam Trip στην παραλιακή Αρκαδία!