Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός | Δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων για τα Κρέστενα!

Παναρκαδικός | Δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων για τα Κρέστενα!

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης ανακοινώνεται ότι το λεωφορείο για τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπαράζ της ομάδας μας με τον Α.Ο Ξενοφών Κρεστένων για την άνοδο στη Γ Εθνική θα ξεκινήσει από την Τρίπολη         ( πίσω από τον Προφήτη Ηλία ) την Κυριακή 26/5/24 στις 12:00 το μεσημέρι  ( και όχι στις 13:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί ). 

Η αλλαγή της ώρας αναχώρησης του λεωφορείου για τα Κρέστενα έγινε μετά από απαίτηση πολλών φιλάθλων που επιθυμούν να επισκεφτούν νωρίτερα την κωμόπολη των Κρεστένων και μετά να κατευθυνθούν στο γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα. 
Υπενθυμίζουμε ότι  όλοι οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική του 5ου Ομίλου με απόφαση της ΕΠΟ θα ξεκινήσουν στις 16.15 το απόγευμα της Κυριακής.
Για μια ακόμη φορά η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους για τη σημαντική συμμετοχή τους  στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική και φυσικά το χορηγό  ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΝΑΒΕΤΑ για τη ναύλωση των λεωφορείων σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...