"Run Doliana" | Μοναδικά δώρα για τους νικητές!
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «8ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου. Δρομικοί Σύλλογοι έχουν προγραμματίσει να συμμετέχουν στη διοργάνωση πραγματοποιώντας ημερήσιες εκδρομές. Η οργανωτική ομάδα έχει φροντίσει οι δρομείς να έχουν μια ευχάριστη και ασφαλή διαδρομή ενώ πλούσια δώρα περιμένουν τόσο τους νικητές όσο και όλους τους συμμετέχοντες.
Συγκεκριμένα, οι νικητές του Ημιμαραθωνίου, ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα θα λάβουν πέρα από το τιμητικό μετάλλιο και έπαθλο, καλάθι με τοπικά προϊόντα καθώς και αθλητικό εξοπλισμό της New Balance ( https://www.newbalance.gr/ ), σε συνεργασία με το κατάστημα GA Fashion Georgantonis ( https://gafashion.gr/ ).
Αναλυτικά τα δώρα που θα λάβουν οι δρομείς – νικητές της Γενικής Κατηγορίας:
Στα 21 χλμ
- 1 άνδρας & 1 γυναίκα (νικητές): σετ ρουχισμού New Balance και παπούτσια New Balance (επιλογής τους)
- 3 πρώτες γυναίκες & 3 πρώτοι άνδρες: έπαθλο, ξεχωριστό μετάλλιο, καλάθι με τοπικά προϊόντα και κρεμάστρα μεταλλίων
- Ηλικιακές κατηγορίες (γυναίκες – άνδρες): έπαθλο
Στα 5 χλμ
- 1 άνδρας & 1 γυναίκα (νικητές): παπούτσια New Balance (επιλογής τους)
- 3 γυναίκες & 3 άνδρες: έπαθλο, ξεχωριστό μετάλλιο, καλάθι με τοπικά προϊόντα και κρεμάστρα μεταλλίων
Σημειώνεται, ότι όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στα 21,1 χλμ θα λάβουν τσάντα με τοπικά προϊόντα.

Tags:
Run Doliana,Σχετικά Άρθρα
- Το τέλος ενός ταξιδιού, η ώρα της αλήθειας - Η ανάρτηση του Απόστολου Σπυρόπουλου Ο ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ μέρα. Θυμάμαι σ
- 2026 | Στις 8 Μαρτίου το μνημόσυνο για τους απαγχονισθέντες της οδού "Ταξιαρχών"
- Τιμητική Διάκριση στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης για την Υγειονομική Κάλυψη του Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου»
- Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης | Υγειονομική κάλυψη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Χειμερινού Αθλητισμού και Εκπαιδευτικές Δράσεις Μαθητών
- Αιολικά – Μπαταρίες Λιθίου | Επιπτώσεις στην Αρκαδική ύπαιθρο, την κτηνοτροφία και την αγροτική παραγωγή






