ΔΕΘ | Ο Δήμος Τρίπολης θα βραβευτεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Ο Δήμος Τρίπολης με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει τη σημαντική διάκρισή του στην κορυφαία δεκάδα των ελληνικών συμμετοχών, για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης κοινού στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» για τις δράσεις του το 2023.
Η Εβδομάδα Κινητικότητας είχε ως στόχο την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας. Ο Δήμος μας συμμετείχε ενεργά με μία σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις που ενθάρρυναν τους πολίτες να υιοθετήσουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες.
Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας να βελτιώσουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες μας, με γνώμονα πάντα το σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών του.
Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που πλαισιώνουν τη ΔΕΘ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ και άλλων Υπουργείων.
Σχετικά Άρθρα
- Πάτρα | Η στιγμή που ανήλικοι "Ρομά" 8 -10 ετών εισβάλλουν σε κατάστημα και το ληστεύουν! (vd)
- Μην αγχώνεστε, πάρτε το χρόνο σας ...
- Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας | "Πλούσιο σύνολο δράσεων που ανέδειξαν την παράδοση, την τέχνη και τον πολιτισμό της περιοχής"
- Με ισοπαλία ξεκίνησε στο Κύπελλο ο Αστέρας AKTOR
- Στον ανατολικό παραλιακό Πάρνωνα θα εξορμήσει ο ΣΑΟΟ
2 σχόλια
-
Θα βραβευτεί και ο Κοσκωτάς;
-
Εφόσον βραβευτήκαμε με αυτό το χάλι που έχει η Τρίπολη, για την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, σκεφτείτε πόσο τραγικές είναι οι υπόλοιπες