Επετειακές εκδηλώσεις για τα 38 χρόνια από τον φονικό σεισμό της Καλαμάτας
Ανακοινώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις με τίτλο "38 χρόνια μετά" από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Καλαμάτα στις 13 Σεπτεμβρίου 1986.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ενημερωτική εσπερίδα για τους σεισμούς την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας με ομιλητές του ΟΑΣΠ, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού.
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Τελετή Μνήμης για τα θύματα του σεισμού στο Μνημείο που βρίσκεται στη συμβολή οδών Κροντήρη και Νέδοντος.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ).
Δείτε τα σχετκά βίντεο!
Tags:
Σεισμός Καλαμάτας,Σχετικά Άρθρα
- Ο Δημήτρης Κωστόγιαννης στη ΔΡΤ | Η μη υποψηφιότητα στον Δικηγορικό, το δεύτερο κτίριο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, το εφετείο και οι φυλακές
- Νέες θέσεις εργασίας στον δήμο Μεγαλόπολης
- Οι Tigers για τη δολοφονία οπαδού στη Χαλκίδα: "Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια τυφλής βίας"
- Καθημερινά (πλην Τρίτης) προσβάσιμοι ο Πύργος της Λεβένταινας και ο ναός Αγίου Νικολάου στην Καρύταινα
- Παράλιο Άστρος | Δεύτερη παράταση για τα έργα στην οδό "Καλλίτση"





