Ομιλία για τα τοπικά προϊόντα και την υγεία στην Τρίπολη

Σημαντική εκδήλωση με θέμα «Τα προϊόντα του τόπου μας – Οφέλη στην πρόληψη και πρόγνωση του καρκίνου, ασφαλή χρήση» θα πραγματοποιηθεί στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης στις 19 Μαρτίου και ώρα 17:00.
Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα αναδείξει τη σημασία των τοπικών προϊόντων στη διατροφή και την υγεία, με έμφαση στην πρόληψη του καρκίνου.
Την εκδήλωση θα προλογίσουν η Κλεϊώ Κορώνη Παπαντωνίου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, ο Σταύρος Περουκίδης, ογκολόγος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς και η Μπίστα Ευαγγέλη, συνιδρύτρια και υπεύθυνη ανάπτυξης του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Αντρέα Πάολα Ρόχας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία θα παρουσιάσει επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τη συμβολή των τοπικών προϊόντων στην πρόληψη του καρκίνου και την ασφαλή τους χρήση.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, διατροφολόγους, παραγωγούς τοπικών προϊόντων, καθώς και σε πολίτες που ενδιαφέρονται για την υγεία και τη διατροφή.
Σχετικά Άρθρα
- Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ | Βάφτισαν «βοσκότοπους» κομμάτι του Μεσσηνιακού Kόλπου! (vd)
- Χάλκινο μετάλλιο για τη Βαλεντίνα Δρακοπούλου του ΓΣΑ στην Πάτρα (εικόνες)
- Η γιορτή της Αγίας Κυριακής στη Γαρέα Τεγέας
- Γιορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής στην Επισκοπή Τεγέας
- Έχετε δει από ψηλά την παραλία "Θιόπαυστο" (ή "Θιόπαυτο") στην Κυνουρία; (vd)