Ομιλία για τα τοπικά προϊόντα και την υγεία στην Τρίπολη
Σημαντική εκδήλωση με θέμα «Τα προϊόντα του τόπου μας – Οφέλη στην πρόληψη και πρόγνωση του καρκίνου, ασφαλή χρήση» θα πραγματοποιηθεί στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης στις 19 Μαρτίου και ώρα 17:00.
Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα αναδείξει τη σημασία των τοπικών προϊόντων στη διατροφή και την υγεία, με έμφαση στην πρόληψη του καρκίνου.
Την εκδήλωση θα προλογίσουν η Κλεϊώ Κορώνη Παπαντωνίου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, ο Σταύρος Περουκίδης, ογκολόγος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς και η Μπίστα Ευαγγέλη, συνιδρύτρια και υπεύθυνη ανάπτυξης του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Αντρέα Πάολα Ρόχας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία θα παρουσιάσει επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τη συμβολή των τοπικών προϊόντων στην πρόληψη του καρκίνου και την ασφαλή τους χρήση.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, διατροφολόγους, παραγωγούς τοπικών προϊόντων, καθώς και σε πολίτες που ενδιαφέρονται για την υγεία και τη διατροφή.
Σχετικά Άρθρα
- Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις υπογραφές στην καταγγελία για τις εργασίες στον ανδριάντα Κολοκοτρώνη
- Για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ετοιμάζονται οι αγρότες στην Αρκαδία! (vd)
- Γενική Συνέλευση στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης
- Δημήτρης Γκουβάς - Βασίλης Κούγιας | Διαψεύδουν ότι υπέγραψαν καταγγελία για τις εργασίες στον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη
- Αποκριάτικος χορός με άρωμα Addams Family από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)






