ΑΣ Λεωνιδίου | Το πρόγραμμα προπονήσεων για τις ακαδημίες

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου "Το Λεωνίδιον" για καλύτερη ενημέρωση των μελών των ακαδημιών και των γονέων ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς, ανακοινώνει το πρόγραμμα των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό γήπεδο Λεωνιδίου και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
Ώρα: 14:30 – 16:30

Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
Ώρα: 17:30 – 19:00

Ημέρες: Τρίτη, Πέμπτη (17:30 – 19:00)
Σάββατο: 10:00 – 11:00

Ημέρες: Τρίτη, Πέμπτη (16:00 – 17:15)
Σάββατο: 11:15 – 12:15


Οι ακαδημίες του Α.Σ. Λεωνιδίου δεν αποτελούν μόνο τον αγωνιστικό πυρήνα του συλλόγου, αλλά και έναν ζωντανό φορέα παιδείας, αθλητισμού και κοινωνικής συνοχής. Μέσα από την καθημερινή επαφή με το ποδόσφαιρο, τα παιδιά της περιοχής μας καλλιεργούν αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία και ο σεβασμός, χτίζοντας ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο τους και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας υγιούς και δραστήριας τοπικής κοινωνίας.
Για πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρία Ζαρόκωστα στο τηλ. 697 0063 664 και το email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,ή τους υπεύθυνους των τμημάτων Γιώργο Χρυσοχόο και Μάριο Καττή.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Α.Σ. Λεωνιδίου "Το Λεωνίδιον"
Tags:
ΑΣ Λεωνιδίου,Σχετικά Άρθρα
- Σχολεία που κλείνουν – Χωριά που σβήνουν στην Πελοπόννησο
- ΔΕΗ Μεγαλόπολης | Να καθιερωθεί η εκδήλωση μνήμης για τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Αγία Σοφία και Καλτεζές
- Ο τερματοφύλακας Μιχαήλ του Πάφου που κράτησε το "0" απέναντι στον Ολυμπιακό έχει παίξει στον Αστέρα!
- Βιωματικός περίπατος στην Μεγαλόπολη | "Η κινητικότητα δεν είναι δεδομένη για κάθε άνθρωπο" (εικόνες)