Γιορτή της Σαρδέλας στο Βελημάχι Αρκαδίας
Τετάρτη 13 Αυγούστου Ώρα έναρξης : 21:00
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Παρασκευή Βελημαχίου » σας προσκαλεί στη μοναδική και ξεχωριστή Γιορτή της Σαρδέλας & Διαγωνισμό Μουστακιού που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Αυγούστου στο χωριό Βέλημάχι Αρκαδία, επαρχία Γορτυνίας.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην παρέα, τη μουσική, το γλέντι – και φυσικά… τη σαρδέλα! Με την ευγενική χορηγία του Βελημαχίτη Θεόδωρου Κακούρη , ιχθυοπωλείο "Σταυροδρόμι" θα ψήσουμε δωρεάν σαρδέλες για όλους και θα διασκεδάσουμε με παραδοσιακή, ζωντανή μουσική με καταξιωμένους μουσικούς και θα βραβεύσουμε τα πιο εντυπωσιακά και αρχοντικά μουστάκια με μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο.
Ελάτε να ζήσουμε ένα αυθεντικό, παραδοσιακό, καλοκαιρινό βράδυ στην Αρκαδία!
Πληροφορίες: 6977862539 Χριστόπουλος Νίκος,6979002820, 6936293684 Κρεμμύδα Βίκυ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τοποθεσία: Γήπεδο Βελημαχίου
Υλικό από προηγούμενες εκδηλώσεις:
https://youtu.be/gkWerDtkBiY?si=IJ2yy1KORh-Xrzhttps://youtu.be/gkWerDtkBiY?si=IJ2yy1KORh-XrzPvPv
Σχετικά Άρθρα
- Με ευχές, ενότητα και προσήλωση για ένα δημιουργικό 2026 η κοπή της πίτας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας | Τζιούμης: «Το 2026 να είναι χρονιά υλοποίησης στόχων και ελπίδας για το Δήμο Τρίπολης» (εικόνες - βίντεο)
- Τα πρώτα μωρά του 2026 στο ΥΓΕΙΑ–ΜΗΤΕΡΑ | Δίδυμα κοριτσάκια από την Τρίπολη! (εικόνες)
- Ναύπλιο | Υποδέχθηκαν το 2026 με βουτιές στη θάλασσα!
- Πρωτοχρονιά στο Δυρράχι Μεγαλόπολης! (εικόνες)






