Αλλαγή ώρας για το σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς από την Ομάδα Ιαβέρης στο Άστρος
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Σχολή Ιαβέρη διοργανώνει Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς (Σ.Ο.Σ.), με στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Μνήμης Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη.
Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Ιαβέρης junior (Κωνσταντίνος Μαρκουίζος), γνωστός για την πολυετή δράση και προσφορά του στην εκπαίδευση και ενημέρωση γύρω από την οδική ασφάλεια. Μέσα από την εμπειρία του θα αναδείξει κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά, την πρόληψη ατυχημάτων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στον δρόμο.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στην κυκλοφορία: οδηγούς (νέους και έμπειρους), δικυκλιστές, ποδηλάτες, πεζούς αλλά και μελλοντικούς χρήστες του οδικού δικτύου και στοχεύει στην ανάπτυξη της οδηγικής συνείδησης, δηλαδή της υπεύθυνης, ασφαλούς και ηθικής συμπεριφοράς στον δρόμο.
Το σεμινάριο δεν ενδείκνυται να παρακολουθήσουν παιδιά μικρότερα των δεκαπέντε ετών δίχως τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σχετικά Άρθρα
- Πρώτη ήττα για τον Αστέρα στα play outs - Η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται!
- Τα αποτελέσματα των εκλογών στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης
- Μεμονωμένοι επισκέπτες δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν την Δευτέρα στο Σπήλαιο Κάψια
- Μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ Μοριάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Κωφών (εικόνες)
- Ενημερωτική συζήτηση για το αιολικό έργο που σχεδιάζει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες στο όρος Ζάβιτσα






