"Οι Ρίζες μας" | Την Κυριακή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση
Ανακοίνωση Δ.Σ. για την διαδικασία της Συνέλευσης
Το καταστατικό παραμένει ίδιο από την ίδρυση του συλλόγου και δεν έγινε καμία παρέμβαση σε αυτό.
Το Δ.Σ. ήδη από την πρώτη ανακοίνωση ανέφερε ότι απαιτείται απαρτία για να ξεκινήσει η συνέλευση ώστε να είναι νόμιμη η διαδικασία και τόνισε ως ώρα έναρξης τις 10:30 π.μ.
Το καταστατικό προβλέπει ότι η συνέλευση αρχίζει μόνο εφόσον παρευρεθούν το 50% των ταμειακώς ενήμερων μελών του Συλλόγου και έπειτα θα γίνει η εκλογική διαδικασία. Την Κυριακή παρόλο που παρατείναμε την ώρα έναρξης της συνέλευσης δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 81 άτομα από τα 163 που απαιτούνταν βάσει καταστατικού.
Η απαρτία ορίζεται κάθε φορά από τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία πλέον ανέρχονται στα 326 αφού από την ώρα της ανακοίνωσης των εκλογών εγγράφηκαν 181 νέα μέλη.
Είναι προφανές ότι το ΔΣ δεν έχει σκοπό να ταλαιπωρήσει κανέναν αλλά οφείλει να τηρήσει την διαδικασία για να είναι όλα νόμιμα.
Το ΔΣ εκτιμά ότι το αποτέλεσμα της πρώτης γενικής συνέλευσης αποδεικνύει ότι η κινητοποίηση και εγγραφή τόσων μελών έγινε με σκοπό την διαμόρφωση του αποτελέσματος χωρίς ενσυναίσθηση των υποχρεώσεων και των διαδικασιών του συλλόγου που αναλυθήκαν παραπάνω.
Τονίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτερο όργανο του συλλόγου μας και το ΔΣ είναι το εκτελεστικό όργανο αυτής.
Παρακαλούμε τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν την επόμενη Κυριακή 9 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 για να κάνουμε την εκλογοαπολογιστική συνέλευση και να προχωρήσουμε στην εκλογή του νέου Δ.Σ.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό ΣυμβούλιοΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ
Σχετικά Άρθρα
- Ένωσαν δυνάμεις τα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου - Δεν πάνε στο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Συνελεύσεις για το αν κλείσουν ξανά οι δρόμοι!
- Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος ο Κωνσταντίνος Γόντικας
- Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δίπλα στους Γορτύνιους της Αθήνας (εικόνες)
- Τατούλης: «Έγκλημα εναντίον των ελαιοπαραγωγών ο διπλασιασμός των εξαγωγών ελαιολάδου χωρίς δασμούς από την Τυνησία στις Χώρες της Ε.Ε.»
- «Όχι σε λιγνιτωρυχείο» από Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας, βουλευτές, φορείς και κατοίκους






