Μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Λεωνιδίου θα συναντήσουν τον Μητροπολίτη Επιφάνιο
Συνάντηση επικοινωνίας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Λεωνιδίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου.
Η συνάντηση αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για τους μαθητές μας να έρθουν σε διάλογο με τον Ποιμενάρχη μας, να θέσουν ερωτήματα, να εκφράσουν προβληματισμούς και να ακούσουν τις σκέψεις και τις συμβουλές του Σεβασμιωτάτου σε θέματα που αφορούν τη ζωή, την πίστη, την κοινωνία και τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2025, και ώρα 12:00 το μεσημέρι έως 14:00 το απόγευμα, στον χώρο της Φάμπρικας Πολιτισμού στο Λεωνίδιο. Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές μας να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από έναν γόνιμο διάλογο. Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του Σεβασμιωτάτου θα προσφέρει πολύτιμα ερεθίσματα και καθοδήγηση στους νέους μας.
Ο Διευθυντής του Λυκείου Λεωνιδίου
Σχετικά Άρθρα
- Πρωτοποριακή εκδήλωση για τη διαχείριση του πένθους με τίτλο «Το Βίωμα της Απώλειας» από τον Οίκο Τελετών Μεγρέμη στην Τρίπολη
- Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις στον Δήμο Τρίπολης - Όλο το πρόγραμμα!
- Παράταξη Τατούλη | Αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: «Στήριξη στον δίκαιο αγώνα αγροτών και κτηνοτρόφων»
- Σχολική δράση συγκέντρωσης τροφίμων στο 5ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης
- Έκθεση ζωγραφικής και Χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις από τους Επιβάτες στο Τρένο του Πολιτισμού






