Επιμελητήριο Αρκαδίας | Ανοίγει τον δρόμο για το CERN σε μαθητές Λυκείων της Αρκαδίας - Ενημερωτική Εκδήλωση δια ζώσης και Live Streaming
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη που προγραμματίζει στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη, η οποία αφορά δέκα (10) μαθητές Λυκείων της Αρκαδίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη – είσοδος από 25ης Μαρτίου) και απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επίσκεψης, καθώς και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής των μαθητών. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Δρ. Νικόλαος Χαριτωνίδης.
Παρακολούθηση μέσω Live Streaming
Για τη διευκόλυνση όλων των ενδιαφερομένων, η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω Live streaming, προσφέροντας τη δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο από οποιοδήποτε σημείο. Παρόλα αυτά, συνιστάται η δια ζώσης συμμετοχή, καθώς εξασφαλίζει άμεση επίλυση αποριών και πιο ουσιαστική αλληλεπίδραση με τους εισηγητές. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω: Το κανάλι του Επιμελητηρίου στο YouTube: Επιμελητήριο Αρκαδίας
Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που ενισχύει έμπρακτα τη σύνδεση της εκπαίδευσης των μαθητών της Αρκαδίας με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.
Tags:
Επιμελητήριο Αρκαδίας,Σχετικά Άρθρα
- Στις 25 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της Αδελφότητας Τουρκολεκαίων
- Στην Εθνική Ομάδα Πίστας ο Αλέξης Μάγκλαρης και ο Σπυρίδων Θεοχάρης του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης
- Δημητσάνα | «Μια ημέρα στον κόσμο του Μπράιγ» - Δράση ευαισθητοποίησης για όλη την οικογένεια στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
- Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας | Το φλουρί βρήκε ο Δημήτρης Τσέκας! (εικόνες)
- Η Λένα Ζευγαρά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης!






