Την Δευτέρα στο Ροεινό το τελευταίο "αντίο" στον ιατρό Γεώργιο Καζιάνη
Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Αρκαδίας η είδηση του θανάτου του ιατρού Γεωργίου Νικ. Καζιάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Ήταν ο σύζυγος της πρώην Αντιδημάρχου Τρίπολης, Ελένης Καρούντζου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2026 και ώρα 2:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ροεινού Αρκαδίας. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 2:00 μ.μ.
Η οικογένειά του —η σύζυγός του Ελένη Καρούντζου, τα παιδιά του Νικόλαος και Ξενοφών Καζιάνης, η πεθερά Φανή Καρούντζου, η αδελφή Σταυρούλα Καρούντζου— καλούν συγγενείς και φίλους να συνοδεύσουν την εκφορά του.
Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας είναι τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ροεινού.

Σχετικά Άρθρα
- Τον Αντώνη Αντωνίου ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός
- Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης!
- Την Πέμπτη στο Νεοχώρι η κηδεία του γιατρού Βαγγέλη Αποστολόπουλου
- Στο πανέμορφο Πήλιο ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων! (εικόνες)
- Γιαννακούρας στη Βουλή: "Να επεκταθεί το πρόγραμμα μετεγκατάστασης (δημογραφικής ανάπτυξης) και στην Αρκαδία"






