Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανεπιστήμιο | Δευτέρα με διαμαρτυρία έξω από την Πρυτανεία στην Τρίπολη και συνάντηση με Γαβρόγλου στην Αθήνα

Πανεπιστήμιο | Δευτέρα με διαμαρτυρία έξω από την Πρυτανεία στην Τρίπολη και συνάντηση με Γαβρόγλου στην Αθήνα

Τη Δευτέρα (15//4/2019) η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καλείται να πάρει θέση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας.

Οι αντιδράσεις για την υποβάθμιση της Τρίπολης, για τη μη πρόβλεψη Πολυτεχνικής και Κτηνιατρικής Σχολής, αλλά και για τις καταστροφικές συνέπειες που αφορούν το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, είναι μεγάλες.

Για το λόγο αυτό, τη Δευτέρα, φοιτητές, καθηγητές, πολίτες και φορείς, έχουν δώσει ραντεβού έξω από το κτίριο της Πρυτανείας για να διαμαρτυρηθούν, την ώρα συνεδρίασης της Συγκλήτου, στις 9.30 το πρωί.

Την ίδια μέρα, Επιτροπή από την Τρίπολη θα επισκεφθεί τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, στις 12.00 το μεσημέρι στην Αθήνα. 

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην πρυτανεια η διαμαρτυρία. Να την καμαρωσουμε διότι σε λίγο καιρό θα πάει στην Καλαμάτα. Αύριο η πρυτανεια θα δεχθεί νσ μην κρατήσει την έδρα του Κέντρου Ερευνών, και να την πάει στην Καλαμάτα. Σε λίγο θα ακολουθήσει και η έδρα του πανεπιστημίου. Το ίδιο τροπαριο θα ακολουθήσει και ο δήμαρχος ( της.....Τρίπολης!) στο υπουργείο παιδείας. Όλοι δουλεύουν για την Καλαμάτα. Κατακαμενη τρίπολη. Θα μεις στο πλύσιμο.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...