Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανάμεσα σε τρία κόμματα ο Δημοσθένης! Θα πει το «ναι» για να είναι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας;

Ανάμεσα σε τρία κόμματα ο Δημοσθένης! Θα πει το
«ναι» για να είναι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας;

Είναι ένα πρόσωπο πολύ γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία. Γιατρός και δύο φορές Δήμαρχος Τρίπολης. Ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αποσυρθεί οικειοθελώς από τα κοινά και μάλλον έχει βρει την ησυχία του…

Βέβαια, κατά καιρούς, το όνομά του «παίζει» για κάποιοι βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Αυτό έγινε και πριν εκλογές του 2009, αυτό γίνεται και τώρα.

Πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, αναφέρουν ότι ο Δημοσθένης έχει δεχθεί «κρούση» από τρία διαφορετικά κόμματα.

p>Το ένα κόμμα είναι η ΝΔ η οποία θέλει να φτιάξει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Θα ήταν ευχής έργο να έχει η ΝΔ στο ψηφοδέλτιο της τον Δημοσθένη και για το λόγο αυτό έχει γίνει μία διερευνητική συζήτηση με τον ίδιο.

Το άλλο κόμμα είναι ο ΛΑΟΣ. Με τον Καρατζαφέρη ο Δημοσθένης έχει πολύ καλές σχέσεις, τα λένε συχνά και δεν αποτελεί είδηση ότι ο ΛΑΟΣ έχει ζητήσει από τον πρώην Δήμαρχο να αποδεχθεί τη συμμετοχή του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο Αρκαδίας.

Το τρίτο κόμμα είναι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου. Ο Δημοσθένης έχει δεχθεί πρόταση και πιέσεις για να πει το «ναι», βλέπει θετικά το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά απάντηση δεν έχει δώσει.

Ποια είναι η εκτίμησή μας; Ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι οι απαντήσεις του Δημοσθένη, να είναι αρνητικές και προς τα τρία κόμματα. Το πιο πιθανό είναι να παραμείνει εκτός πολιτικής, ήσυχος, χωρίς σκοτούρες…

Σύντομα, πάντως, θα πάρει την τελική του απόφαση… 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...