Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έγκριση τευχών δημοπράτησης για την υλοποίηση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης της Βλαχέρνας

Έγκριση τευχών δημοπράτησης για την υλοποίηση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης της Βλαχέρνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ εδωσε την έγκριση της επανυποβολής αίτησης χρηματοδότησης της Πράξης «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης» στην Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων με τίτλο «Έργα ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης του πόσιμου νερού του ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης Ε.Π. ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» στο Πρόγραμμα «Πελ/σος 2014 - 2020», στον άξονα προτεραιότητας: προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον συνολικού προϋπολογισμού 627.400,00 € (χωρίς ΦΠΑ), για τροποποίηση της απόφασης ένταξης.

Επίσης, αποφασίσε την έγκριση των τευχών δημοπράτησης του εν λόγω έργου και την εξουσιοδότηση του κ. Προέδρου του Δ.Σ. για την υπογραφή κάθε απαραίτητου εγγράφου για το σκοπό αυτό και τις περαιτέρω ενέργειες.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από απαίτηση της «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020 – ΤΑΠΤΟΚ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014 – 2020), όταν και προέκυψε η ανάγκη τροποποίσης των τευχών δημοπράτησης του ως άνω έργου, λόγω της προσθήκης δαπάνης μεταφοράς των προϊόντων εκσκαφών σε αδειοδοτημένο φορέα (ΑΕΚΚ).

© www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...