Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Παγώνει" η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Σχολής Δημόσιας Υγείας στην Τρίπολη;

"Παγώνει" η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Σχολής Δημόσιας Υγείας στην Τρίπολη;

Το πρόσφατο νομοσχέδιο Γαβρόγλου, προβλέπεται ότι η Σχολή Δημόσιας Υγείας θα λειτουργήσει στην Τρίπολη, με αιτιολογημένη απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, ύστερα από συνεκτίμηση των υλικοτεχνικών υποδομών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, και πάντως όχι νωρίτερα από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, όπως άλλωστε είχε γράψει το "Καλημέρα Αρκαδία" από τις 27/6/2019.

Στο esos.gr διαβάζουμε ότι απόφαση η οποία θα προβλέπει την μελέτη και αξιολόγηση των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων που θα λειτουργήσουν από το 2020, από την ΑΔΙΠ,  αναμένεται να υπογράψει σήμερα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Πρόκειται για απόφαση την οποία θα κληθεί να εφαρμόσει ο “αρχιτέκτονας” των συγχωνεύσεων,  “Γαβρόγλου”,που σήμερα είναι πρόεδρος της  ΑΔΙΠ, Καθηγητής Παντελής Κυπριανός, βάσει των οποίων προέκυψαν τα   τμήματα που οι σχετικές διατάξεις   ορίζουν να λειτουργήσουν από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2020-21, με αιτιολογημένες αποφάσεις των Συγκλήτων των Πανεπιστημίων.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 07:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Χειροκροτείστε την κυβέρνηση που δουλικα υπηρετείτε κ αποζημιώσετε τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που χάνουν τις μισθώσεις.Στην Καλαμάτα όμως καμία από τις 100 σχολές δεν κλείνει.Στην Καλαμάτα του Κώστα,του Τάκη κλπ.Α! Και του Νικά!

  • Απορημένος
    Απορημένος Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας άφησαν παγοκολόνες... θα βάλει τώρα τα στήθια του μπροστά ο Βλάσσης και θα "καθαρίσει"???? Αλλά δεν πειράζει με μερικούς μετανάστες ακόμη μια χαρά θα είμαστε!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...