Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης | Αυτά είναι τα 10 χωριά που θα γίνουν έργα διαμόρφωσης σε κοινόχρηστους χώρους!

Δήμος Τρίπολης | Αυτά είναι τα 10 χωριά που θα γίνουν έργα διαμόρφωσης σε κοινόχρηστους χώρους!

Ο Δήμος Τρίπολης διακήρυξε συνοπτικά διαγωνισμό επιλογής αναδόχου, για την κατασκευή του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» προϋπολογισμού 62.883,30 ευρώ.

Το "Καλημέρα Αρκαδία" έχει τις λεπτομέρειες!

Ο διαγωνισμός Θα διεξαχθεί στις 3/12/2019 Ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στο Δημαρχείο Τρίπολης, Αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρίπολης ( οδός Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης , Τ.Κ. 22132).

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Δήμου Τρίπολης. Αναλυτικότερα οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν σε κάθε Τοπική Κοινότητα είναι οι ακόλουθες:
1. Τ.Κ. Λεβιδίου
Στην κεντρική πλατεία του Τ.Κ. Λεβιδίου και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της Εκκλησίας μπροστά στο Ηρώο Θα γίνει πλακόστρωση αυτού με μάρμαρο ιδίου τύπου με το προυπάρχον και σε συννενόηση με την Επίβλεψη.

2. Τ.Κ. Παλαιόπυρνου
Στην είσοδο και στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος κοινωνικών εκδηλώσεων, Θα πραγματοποιηθεί διαμόρφωση του χώρου και τσιμεντόστρωση αυτού με σκυρόδεμα C16/20.

3. Τ.Κ. Κανδήλας
• Μπροστά από το Ιατρείο της Τοπικής Ενότητας Κανδήλας Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης από λιθοδομή δύο όψεων. Το μέσο ύψος Θα είναι 1,00 m και το μέσο πάχος 0,55 m. Στη στέψη του μανδρδτοιχου θα κατασκευαστεί πέτρινο καπάκι πάχους 0,55m. Οι εργασίες που Θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω: Κατασκευή θεμελίου του τοίχου από οπλισμένο σκυρόδεμα C16/20. Κατασκευή της λιθοδομής και διαμόρφωση και αρμολόγημα των όψεων αυτής.

4. Τ.Κ. Μανθυρέας
Στη Θέση "Μπριστέικα πηγάδι" θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εργασίες:

• Θα πραγματοποιηθεί καθαίρεση του υπάρχοντος σκυροδέματος που σκεπάζει το υπάρχον πηγάδι επί του δρόμου

• Θα γίνει καθορκτμός ώστε να αποκαλυφθεί το υπάρχον πηγάδι

• Επίσης. θα γίνει κατασκευή περιμετρικού τοιχίου γύρω από το πηγάδι από λιθοδομή δύο όψεων. μέσου πλάτους 0,60m και ύψους 0,80m.

• Κατασκευή πλάκας από σκυρόδεμα 016120 ώστε να καλυφθεί η ωπή του πηγαδιού.

5. Τ.Κ. Σκοπής
• Στο Σχολείο της Τοπικής Κοινότητας Σκοπής θα τοποθετηθεί ψευδοροφή από γυψοσανίδες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αναλυτικού τιμολογίου.

6. Τ.Κ. Κάψια, Επί του επαρχιακού δρόμου, από οικόπεδο Αφοί Καραπtrνου έως καφενείο Ρουσιώτη Παναγιώτη, θα πραγματοποιηθεί η κατασκευή πεζοδρομίου με επίστρωση από πλάκες πεζοδρομίου.

7. Τ.Κ. Λίμνης Διαμόρφωση του χώρου δίπλα από υπάρχον μνημείο. Πιο συγκεκρμένα θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εργασίες:

• Κατασκευή τριών επιπέδων από σκυρόδεμα 016/20.

8. Τ.Κ. Βλαχοκερασιάς
• Δρόμος από Διασταύρωση Χρήστου Καμουζή" προς πηγάδι Στασινού
Κατασκευή τοίχου ανηστήριξης από λιθοδομή μιας όψης και δύο όψεων. 7ο μήκος του τοίχοι θα είναι β0.00μ περίπου. Το μέσο ύψος Θα είναι 1.00 m και το μέσο πάχος 0,55 m. Στη στέψη του μανδρόταχου θα κατασκευαστεί πέτρινο •απάκι πάχους 0.55m. Οι εργασίες που θα πραγματοπαηθούν είναι οι παρακάτω: Κατασκευή θεμελίου του τοίχου από οπλισμένο σκυρόδεμα 016120. Κατασκευή της λιθοδομής και διαμόρφωση και αρμολόγημα των όψεων αυτής. Τέλος. θα γίνει επέκταση του πλάτους του δρόμου έως το νέο τοιχίο με σκυρόδεμα 016120.

9. Τ.Κ. Κάνδαλου
Επένδυση με ακανόνιστη χονδρόπλακα της βεράντας. μέρους του προαύλιου χώρου καθώς και των εξωτερικών καθισμάτων της κεντρικής Εκκλησίας στην Τοπική Κοινότητα Κάνδαλου.

10. Τ.Κ. Μάκρης
Διαμόρφωση χώρου με σκυρόδεμα 016120 πλησίον οικίας Κακαβούλη Μιχάλη. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...