Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Κυριακάτικη βόλτα της Ειρήνης Νικολοπούλου στην Τρίπολη! (εικόνες)

Η Κυριακάτικη βόλτα της Ειρήνης Νικολοπούλου στην Τρίπολη! (εικόνες)
Μια Κυριακάτικη βόλτα Στην Τρίπολη πραγματοποίησε η καταξιωμένη δημοσιογράφος, με καταγωγή από τα Τρόπαια Γορτυνίας, Ειρήνη Νικολοπούλου! Περπάτησε στο κέντρο και απόλαυσε την ντόπια κουζίνα σε γνωστό εστιατόριο αλλά και τον καφέ της στο παραδοσιακό
"Μεγάλο Καφενείο" στην Πλατεία Αγίου Βασιλειου. Την συνόδευε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Βίτσας, όπου έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική δημοσιογραφία με χιλιάδες συνεντεύξεις αλλά και έχει απασχολήσει με θετικές κριτικές με το νέο του βιβλίο "Η Αντιστάρ"!

 2

Στην παρέα τους ήταν και ο παγκοσμίου φήμης γλύπτης Νίκος Φλώρος, τους συνάντησε και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, μιας και τους συνδέει μια φιλία χρόνων!
 1
Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Ειρήνη Νικολοπούλου, όσο και ο Γιάννης Βίτσας, ενθουσιάστηκαν με το "Μεγάλο Καφενείο" και ζήτησαν να μάθουν την ιστορία του από τον επιχειρηματία κο Κατσικερό, ο οποίος με χαρά τους αφηγήθηκε γεγονότα του παρελθόντος!
iPiccy collage

3

 

Το www.kalimera-arkadia.gr και η Έλλη Αρτοπούλου τους συνάντησε στο κέντρο της πόλης και μιλήσαν μεταξύ άλλων για την ιδιάιτερη αγάπη της Ειρήνης Νικολοπούλου για τα Τρόπαια Γορτυνίας αλλά και τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια.
8

4

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στην καρδιά της Τρίπολης, στο παλιότερο ίσως καφενείο , απο το 1853,όλης της Ελλάδας με έναν διεθνή Ελληνα καλλιτέχνη τον Αρκά Νίκο Φλώρο @nik_ floros ,@florosart @ @elli.artopoulou την εξαιρετική δημοσιογράφο Έλλη Αρτοπούλου που κρατάει ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης σε όλη την Πελοπόννησο , τον συνάδελφο μου Γιάννη Βίτσα @giannisvitsas απολαμβάνουμε κυριακάτικο καφέ..... Προσέξτε τις λεπτομέρειες , τους παλιούς καθρέφτες , τα μπακιρένια σαμοβάρια ,το ξύλινο πιάνο , Της βιεννέζικες καρέκλες, Τους ξυλόγλυπτους μπουφέδες ,τα μαρμάρινα τραπεζάκια ,τα σεπαρέ από τη Βενετία ,τις βαριές κόκκινες βελούδινες κουρτίνες , τους κρυστάλλινους πολυελαίους το ξύλινο ρολόι- Εδώ έχουν πιει τον καφέ τους ο ποιητής Καρυωτάκης , ο μέγας Καζαντζάκης ,από εδω περνούσε ο Αιμίλιος Βεάκης πριν τις παραστάσεις του αλλά και ο Ελευθέριος Βενιζέλος - Το μεγάλο καφενείο ανήκει στα ιστορικά καφέ όλης της Ευρώπης και ο ιδιοκτήτης του Πάρις Κατσίκερος - συντοπίτης μου απο τα Τρόπαια κρατάει ψηλά το επίπεδο με τον καφέ του , τα λουκουμάκια & τα biscuits του ! Μία στάση στο μεγάλο καφενείο περνώντας από την Τρίπολη , την καρδιά της μεγάλης πατρίδας Αρκαδίας είναι must! #tripolis#plateiaagiouvasileiou#megalokafeneio#trationalcafe#historiccafe #europeanhistoric#pinabausch#venizelos #loukoumi #lukum #eleftheriosvenizelos#sunday#funday#smilenomatterwhat#arkadia#tropaia#tripoli#arkas#arkades#peloponnese

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

Φωτογραφικό υλικό www.eirinika.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...