Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υλοποιείται το έργο αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Βλαχέρνας | Είχε ενταχθεί από το 2014 όταν Υφυπουργός Ανάπτυξης ήταν ο Κωνσταντινόπουλος!

Υλοποιείται το έργο αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Βλαχέρνας | Είχε ενταχθεί από το 2014 όταν Υφυπουργός Ανάπτυξης ήταν ο Κωνσταντινόπουλος!

Στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ως Υφυπουργός Ανάπτυξης , ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ως Υφθυπουργός ΑΝάπτυξης, υπέγραψε, την ένταξη του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης», ύψους 100.000 ευρώ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ΣΑΕΠ 026 με ΚΑ 2014ΕΠ02600012, μετά από αίτημα των κατοίκων και του  τότε Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και σε συνεννόηση με τον τότε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη.

Το εν λόγω έργο έχει μεγάλη σημασία για τους κατοίκους της περιοχής, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου νερού και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που οφείλονται στο – απαρχαιωμένο, πλέον – δίκτυο.

Ο Δήμος Τρίπολης με προγραμματική σύμβαση μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στήριξαν το επιπλέον κόστος του έργου πέραν των 100.000 ευρώ που ήταν αναγκαία για την ολοκλήρωση του έργου∙ ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 564.516 ευρώ.

"Χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ στην υλοποίηση ενός έργου που είναι αναγκαίο για τους κατοίκους της Βλαχέρνας" τονίζει ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

1 σχόλιο

  • ΕΛΕΟΣ
    ΕΛΕΟΣ Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Και αφού το χρηματοδότησε ο οδυσσέας από το υπουργείο αναπτυξης γιατί η απόφαση είναι του υπουργείου εσωτερικών του 2018;;; Έλεος....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...