Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Τρίπολης ζητά να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο δρόμο από Λίμνη προς Ορχομενό

Ο Δήμος Τρίπολης ζητά να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο δρόμο από Λίμνη προς Ορχομενό

Για τα προβλήματα στο δρόμο από τη Λίμνη προς τον Ορχομενό μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος, Μπάμπης Σταμάτης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Έναν δρόμο που έφτιαξε η περιφέρεια από το 2017.

«Ο ΤΟΕΒ έχει κάνει έγγραφα και η τελευταία απάντηση ήταν ότι το πρόβλημα υπάρχει μόνο σε ένα σημείο που οφείλεται σε πλημμυρικά φαινόμενα. Επειδή, μέρα με τη μέρα, ο δρόμος καταρρέει, προτείνω να μπει θέμα να πάρουμε μια απόφαση και να κάνουμε αίτημα στην περιφέρεια και να ζητάμε το φάκελο του συγκεκριμένου έργου.

«Να κάνουμε αίτημα να αποκατασταθεί ο δρόμος, συμφωνώ απόλυτα. Αλλά να πάρουμε το φάκελο, τι να τον κάνουμε;» είπε ο Δήμαρχος, κ. Τζιούμης.

Ο Πρόεδρος της Λίμνης είπε ότι περνά συνεχώς από εκεί και υπάρχουν κακοτεχνίες. Να κάνουμε αίτημα και είμαι υπερ να παρθεί απόφαση.

«Εμείς λέμε αυτός ο δρόμος πρέπει να γίνει και οι αρμόδιοι να βρουν τρόπο να τον φτιάξουν» είπε ο Δημήτρης Βόσνος.

«Το έργο έχει προδιαγραφές, επιβλέποντα κλπ. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ένα χαρτί από τον Δήμαρχο.» είπε ο Γιώργος Καρώνης.

Εν τέλει, αποφασίστηκε ο Δήμος Τρίπολης να ζητήσει και να πιέσει για να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο συγκεκριμένο δρόμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...