Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμός για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Τεγέας!

Διαγωνισμός για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Τεγέας!

Ο Δήμος Τρίπολης προκήρυξε δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση του έργου «Ενεργειακές αναβαθμίσεις Γυμνασίου Τεγέας», με προϋπολογισμό μελέτης 330.000,00 €.
Το έργο ανήκει στις κατηγορίες Οικοδομικών και Ηλεκτρομηχανολογικών με προϋπολογισμό 330.000,00 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΟΕ, απρόβλεπτα, αναθεώρηση και ΦΠΑ 24%).
Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί στις 19/03/2020, ημέρα και ώρα 10:00 πμ. και από την Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε οκτώ (8) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης.

Παραδοτέα πράξης

Η πράξη αφορά στην βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του Γυμνασίου Τεγέας, συνολικής επιφάνειας 1558,02 τ.μ., όπως προβλέπεται στο φυσικό αντικείμενο της πράξης. Περιλαμβάνεται η αντικατάσταση 54 κουφωμάτων (παράθυρα και εξωτερικές πόρτες) από αλουμίνιο στην ίδια μορφή και χρώμα με τα υπάρχοντα, με διπλούς υαλοπίνακες συνολικού πάχους 22 mm (κρύσταλλο 5 mm , κενό 12 mm , κρύσταλλο 5mm), η θερμοπρόσοψη τοίχων, επιφάνειας 550,00 τ.μ., η θερμομόνωση οροφών, επιφάνειας 750,00 τ.μ., η επισκευή και μόνωση της στέγης, η εγκατάσταση λεβητοστασίου με λέβητα και κυκλοφορητή και η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων LED και Προβολέων LED.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...